Vinst i Conference…!

Vinst i Conference…! TaTKs Alexandra Viktorovitch lyfter stor pokal och sänder några rader från sitt collagetennisspel i USA; “Sedan vi hördes sist har det gått ett par veckor med mycket träning och hemmamatcher men i onsdags bar det av mot Middle Tennessee. Vi var förstaseedade i tävlingen och skulle spela första matchen på fredag så det gav lite tid att förbereda oss på banorna och i värmen. Efter två solida vinster med 4-0 mot UAB och Rice så väntade final på söndag mot Charlotte. Vi började lite skakigt med att förlora dubbelpoängen men klev in i singel supertaggade på att förhoppningsvis vinna andra Conferencetiteln i rad. Mycket svett och långa tresettare senare kunde vi äntligen krama varandra efter att min lagkamrat slog in matchbollen i den avgörande matchen. Otroligt skön känsla. Personligen har det varit ganska tufft då jag fortfarande sitter på min skada och har fått besked om att jag dragit ett ligament men jag har gjort det bästa jag kunnat göra i matcherna jag har kunnat spela. Nu åker vi hemåt och vilar och laddar om för att spela Nationals om ett par veckor.” 2022-04-25