AKTIVITETS ÖVERSIKT/KALENDER

MEDLEMSINFO 1 augusti 2019

Vilken tennissommar! Många har deltagit i TaTKs GB Glace Sommaraktiviteter – både stora och små. Herrlaget vann division 2 och  spelar division 1 liksom damerna nästa utomhus säsong. Båstadveckorna med grustennis i världsklass, WTA- och ATP-turnering. Flera av TaTKs tennislirare har visat framfötterna runt om i Sverige. Just denna årstid har ju ALLA stor tillgång till tennisspel då det finns hela 10 st tennisbanor att spela på – kanon…! Nu är det dags att anmäla sig till de aktiviteter som TaTK erbjuder i höst…!

Ny tränare till TaTK Vi välkomnar Fabian Jansson till TaTKs tränarteam med start i augusti. Läs mer på TaTKs hemsida…!

Tabergsdalen Intersport Outdoor Tävlingen med poolspel för de yngre samt den klassiska dubbelkonstellationen mixed spelas 7-11 augusti. Tennis på alla nivåer – strålande!!!

GB Glace Cup Onsdag 14 augusti kl 9-15. Alla ungdomar och knattar har chansen att svinga racketen. Anmäl senast 12 augusti.

Abonnemang inomhus Terminen startar torsdag 15 augusti. Önskemål? Ring kansliet omgående!

Kids Day Nya är välkomna att testa tennis torsdag 15 augusti kl 15-19. Minitennis, bollmaskin och GB bjuder ALLA barn på glass!

TaTK inbjuder i höst till… Tennisskola och Tennislekis En av världens populäraste idrotter… Vuxenkurs i höst Det är aldrig för sent… Måndagsdubbel Breddtävling i lag- och serieform.  Fanta SK vann våren  – vem vinner i höst? Onsdagssingel Oskar Magnusson triumferade i våras. Kul att få känna tävlingsnerven! Padel League Ett gruppspel i Padeltennis…! Goa Gubbar vann vårens omgång. …anmälan utgår 21 augusti!

Padel Americano – kvällarna onsdag 14 augusti för alla och fredag 30 augusti för damer. Grillen är igång och vi lirar padel! Spelet börjar kl 18 – vi spelar både inne och ute! Anmälda spelare spelar med ALLA. Först till kvarn – max 12 st spelare. Startavgift; Grill+dryck+spel/person=150 kr. Anmäl till Maria via sms på 070-8710347. Padelinstruktion erbjuds i september/oktober – håll utkik på TaTKs hemsida…! Notera veckoslutet 12-15 september – då spelas Bäst i Buren Cup.

TaTKs klubboverall Visa att Du tillhör TaTK! Du beställer den på Intersport A6.

Följ TaTK via… Facebook / Twitter / Instagram eller www.tabergsdalenstk.se

TaTKs Tennisshop Nya skor…?! Padeltennisrack…?! Medlemmar har alltid 20% på rack och 10 % på skor.

Alla strå till stacken…!

Försäljning av olika lotter mm har genom åren varit en betydande inkomstkälla i idrottsrörelsen. Vi hoppas att så många som möjligt solidariskt hjälper till för att vi skall kunna behålla den standard på verksamhet vi bedriver i vår tennisklubb TaTK. Intresserad? Markera med kryss alternativt antal nedan!

Bingolotto – Folkspel. TV4. Söndagar.                                                                    _____

Sverigelotten – skrapa fram 25 miljoner direkt!                                                        _____

Hemmavinsten – Jönköpings Idrottsallians. Klicka in på; www.hemmavinsten.se!!!   _____

Namn ________________________________   Telefon ________________________

Lämna lappen i TaTKs brevlåda alt. E-post till tabergsdalens.tk@telia.com!

——————————————————————————

FÖLJ TaTK på SOCIALA MEDIER…!

TaTKs Hemsida

Facebook / Instagram / Twitter

TENNISSHOPEN

Medlemmar har alltid 10 % på kläder/skor och 20% på racketar.

VILL DU HA TaTK NEWS VIA DIN E-POST?

TaTK NEWS sänds via E-post 1 gång/måndag eller när något är på G.

Vill Du också ha? Sänd Din/Er E-post till tabergsdalens.tk@telia.com !

Tenniscaféet

Du laddar och kopplar av i TaTKs café. Värdfamiljer håller detta öppet mån-tor

kl 17-2015, fre kl 17-1915, lördag 0930-17 samt sön 0930-16. Storbilds-TVn är alltid på – kolla den senaste sporten!

————————————————————————————-

Tips för Er i kursverksamheten!

Utrustning

Rack finns att låna. Vill Du köpa? Fråga Din tränare – han/hon tipsar i TaTKs tennisshop!

20 % på ordinarie priser.

Vi spelar med skor som har rundade kanter – ej joggingskor. Tennisskor finns i TaTKs tennisshop med 10% rabatt.

Byxor. Det är mycket bra att ha byxor med fickor – bra att kunna stoppa bollar i…!

Spela själv

För att träna på det som man lärt sig får man gärna hyra en egen bana. Inomhus kan barn/ungdomar köpa ett häfte med 10 spelkupongskoder för 450 kr. Då priset är reducerat gäller bokning av banan med dessa kuponger endast kan ske samma dag. Barn/ungdom får spela med en vuxen på denna kupong. Bollvagn får gärna lånas (om man plockar upp ALLA bollar efter sig). Bollvagn finns i skåp på bana 1. Du/ni bokar tennisbanor på www.bokatennis.nu/tabergsdalenstk !

Spela poängspel

För barn/ungdomar ges det under hösten möjlighet att spela poängspel vid tre tillfällen i tre olika former.

• Mini – spel över smånät med mjukboll – alla kan vara med.
  • Midi – spel över stort nät, framflyttad baslinje samt spel med midiboll.
  • Maxi – spel över stort nät och spel med maxiboll.

If SO Tour spelades i september. Snart stundar höstlovet och GB Höstlovscuper. Tredje möjligheten är GB Tomtecuper. Anmälningsblanketter hittar Du i Bergslagshallen.

För vuxna finns det såväl Måndagsdubbel som Onsdagssingel för de som är sugna.

Tennis som idrott…?!

TaTK erbjuder en mängd olika alternativ. Tennislekis, Tennisskola och Vuxentennis. Klubben försöker även ge de som spelar de olika poängspelscuperna och de som hyr egna timmar chansen till Träning vid två (eller fler) tillfällen/vecka.

—————————————————————————-

Abonnemang inomhus

Önskemål? Ring kansliet omgående!

TaTKs klubboverall

Visa att Du tillhör TaTK! Du beställer den på Intersport A6.

TaTKs Tennisshop

Nya skor…? Padeltennisrack…?! Medlemmar har alltid  20% på rack och 10 % på skor.

Hemsida / Facebook / Instagram / Twitter

www.tabergsdalenstk.se / Gilla TaTK…!

Tabergsdalens Tennisklubb

Vallgatan 20, 562 33 NORRAHAMMAR

Tel 036-60381

E-post tabergsdalens.tk@telia.com

Hemsida www.tabergsdalenstk.se

Följ TaTK på facebook / instagram / twitter!

Klubbresa Mallorca
Klubbresa Oskarshamn