Hälsning från Pennsylvania i Nordamerika…!

Hälsning från Pennsylvania i Nordamerika…! TaTKaren Per Åström “gör” nu sitt tredje år på andra sidan Atlanten för att studera och spela tennis på Bucknell University i Lewisburg i Pennsylvania. Han spelar i skollaget Bucknell Bison tillsammans med sju andra killar. Härligt att Per genom sin tennis tar vara på denna fantastiska möjlighet! Du kan läsa mer om Per och hans skollag på deras hemsida ! Nedan några rader från Per…! 2022-02-16


Hoppas ni har det fint hemma i Sverige. 
Liten uppdatering från Bucknell University.
 
Har kommit igång med träningen här borta i USA, och spelade nyligen våra första matcher för säsongen. Förrförra helgen hade vi matchpremiär borta i North Carolina och spelade mot UNC (där vi visserligen åkte på storstryk…). Helgen efter reste vi till Michigan och spelade två betydligt jämnare matcher mot Toledo och Michigan State. 
 
Vi har även haft en del så kallad “community service”, allt ifrån att lära ut tennis till barnen i lokala skolor, till “Professor Practice Days”, där vi tog med våra lärare från Universitet ut på banan (både TaTKs tennisskola och vuxentennis kom till stor användning måste jag medge).  
 
Nu på söndag väntar ett möte mot Drexel University i Philadelphia.
 
Bästa hälsningar,
Per