En hälsning från andra sidan Atlanten…!

En hälsning från andra sidan Atlanten…! Det kom en hälsning från Alexandra Viktorovitch som gör sitt fjärde år på collage där hon kombinerar studier och tennis.

“Hej alla TaTKare! Alex här igen med en kort uppdatering från USA. Livet rullar på i vanlig ordning med massa träning, matcher, resande och skola. Jag har tre veckor kvar på mina fem kurser innan jag tar examen och cirka en månad kvar av tennissäsongen. Vi tränar hårt och har spelat mot cirka 14 olika lag hittills. Det har gått ganska bra och vi var rankade som högst 16 i landet. Jag har kunnat spela backhand med min vänstra handled intakt och jag längtar tills vi kan spela utomhus på heltid. Det som väntar nu är de sista matcherna innan conferencetävlingen i Georgia och slutligen NCAA National Tournament. Jag har även beslutat att jag ska stanna ett år till på Old Dominion och ta en mastersutbildning inom Business Administration samtidigt som jag spelar ännu en säsong. Detta var en möjlighethet man fick som atlet när Corona ställde in hela 2020 och det vore naivt av mig att släppa taget om en sådan chans. Trots detta kommer jag givetvis komma hem över sommaren och hälsa på, spela tävlingar och njuta av den svenska idyllen. Kriga på så syns vi snart!” 2023-04-18