Ännu en hälsning från andra sidan Atlanten…!

Ännu en hälsning från andra sidan Atlanten…! Liksom Alexandra Viktorovitch och Per Åström kombinerar TaTKs A-lagsspelare Hugo Nossler skola och tennis i USA. Här sänder Hugo några rader – topp!

Tjenare alla TaTKare! Jag sitter just nu på väg hem från våran sista match för året. Vi lyckades tyvärr inte vinna våran regionals final men vi har haft ett riktigt bra år ändå. Vi lyckades ha 19 raka vinster och avslutar året med ett rekord av 22-3. Jag är väldigt nöjd över mina prestationer, känner att jag och laget har tagit ett steg framåt i år.  Hoppas alla TaTKare spelar mycket nu och är redo för gruset. Själv kan jag inte vänta på att komma hem och få ge järnet och spela Division 1 med TaTK på det röda gruset på Tennisstadion! Syns om några veckor / Hugo