En hälsning från andra sidan Atlanten…!

En hälsning från andra sidan Atlanten…! Alexandra Viktorovitch kombinerar tennis och skola på Old Dominion University i Virginia, USA. Alexandra bidrog starkt till SM-brons vid lag-SM i augusti. Precis som förra året kommer Alexandra spela i Elitserien för Göteborgslaget Påvelund. Nedan några rader från Alexandra. 2023-11-30

“Hej allesammans! Ännu en gång kommer en hälsning från Alex i USA. Det har varit en intensiv höst med mycket aktivitet. Till att börja med har jag gått och blivit sambo och förlovad! Dags att bli dubbel medborgare. Eftersom jag har börjat min Master i Business Administration på snabbare takt så har jag väldigt mycket skola att hantera. Jag pluggar fem olika Business-relaterade kurser åt gången och dagarna blir långa, men jag gillar det. Tennismässigt så är hösten alltid lite lugnare eftersom vi räknas som en vårsport, men vi har fått till lite tävlingar ändå. Vi har spelat Amerikanska mästerskapen i dubbel, regionala mästerskap, och individuella tävlingar i träningssyfte. Det har gått bra och jag känner mig redo för att påbörja alla intensiva lagmatcher. Mellan tävling och skola så har vi givetvis tränat hårt på tennisbanan och i gymmet. Nu är det slutspurt i skolan och sedan tar jag flyget hem till Sverige. Hoppas vi syns snart!”