En hälsning från andra sidan Atlanten…!

0

En hälsning från andra sidan Atlanten…! TaTK-spelaren Alexandra Viktorovitch studerar på college och spelar tennis i USA – kul att Alexandra sänder en hälsning till TaTK…! 2021-10-13

Hej TaTK!
Alexandra Viktorovitch här ännu en gång. Med tanke på att halva terminen nästan har passerat så kommer jag med en liten uppdatering. Sedan jag landade i Virginia har det varit full rulle. Det är möten, lektioner, träningar, fys, rehab och tävlingar hit och dit. Den ”riktiga” tennissäsongen spelas ju i vår, så tävlingarna vi spelar runt omkring just nu är egentligen individuella trots att vi reser som ett lag. Det är bra träning att få många matcher mot olika typer av spelare. Den senaste tävlingen jag spelade vann jag faktiskt, vilket gör att jag gick vidare till så kallat ”Super Regionals” som kommer att spelas i slutet på oktober. Eftersom vi har rest bort flertal veckor gäller det även att hinna med att göra skolarbete när man inte står på banan eller i gymmet. Just nu har jag fem tuffa businesskurser som kräver en del tid. För att inte bli helt galen gäller det även att hinna slappna av och umgås med kompisar. Allt är en balansgång och när man inte lyckas balansera kan man lätt bli överväldigad och gå in i väggen. Men jag kämpar på och gör mitt bästa för att behålla energin hela vägen in i mål! Det är fortfarande relativt varmt. Oktober har hittills gett oss omkring 24 grader varje dag vilket är helt underbart. Dessa kommande veckorna väntar det dagliga arbetet, min födelsedag och sedan årets sista collegetävling. Egentligen skulle jag har kommit hem den 20:e december men har lyckats ändra min biljett så jag landar den 13:e och jag är otroligt taggad! Jag hoppas att allt rullar på stabilt där hemma och att ni mår bra. Simma lugnt så ses vi i Bergslagshallen i Juletider.